Kids Yoga

In september is er een workshop Kids Yoga, gegeven door Amanda! Meld je nu aan! Born4Yoga heeft een knusse ruimte en er zijn slechts 9 plaatsen beschikbaar! Vol=vol. Heeft u een zoon, dochter, buurmeisje, neefje van ca. 6-12 jaar? Geef hem / haar dan snel op voor een fantastisch leuke yoga ervaring voor kids.

Wanneer: 3 donderdagen (apart te boeken) 10, 17, 24 september 2020. Bij succes zal deze les een blijvende les worden op het rooster.

Tijd: 16.00-16.45 uur

Lokatie: Herman Heijermanslaan 4, Waddinxveen (NAP gebouw)

Kosten: 10 euro per les p.p.

Opgeven via Momoyoga, uiterlijk 48 dagen voor aanvang vd les. Afmeldingen kunnen tot uiterlijk 6 uur voor aanvang van de les. Geen restitutie bij no-show of niet tijdig afmelden.

https://www.momoyoga.com/born4yoga/

Klik op de les naar keuze, en schrijf u vrijblijvend, zonder ergens aan vast te zitten in bij Monoyoga. In deze omgeving kunt u de Kids Yogas les afnemen en vervolgens inboeken. Let op: na inschrijven en de les te hebben betaald staat u nog niet ingeschreven voor de daadwerkelijke les. Boek uw les in met het tegoed. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen. info@born4yoga.com (reactie binnen 24 uur)