Born4Yoga nu ook in Boskoop

Born4Yoga nu ook in Boskoop! Ooit komt er een einde aan deze roerige periode, waarbij we dierbaren hebben verloren, sociaal contact vermeden moet worden en we ons soms eenzaam en gefrustreerd voelen. Blijf moed houden, met liefde kunnen we er komen. Liefde naar jezelf, liefde naar anderen. Of het nou een familielid, een buur, een verre vriend of zelfs een onbekende is. Liefde overwint alles, al is dat soms moeilijk om te zien in dit moment. Wij wensen iedereen dan ook veel liefde en licht toe. Laat yoga je licht zijn. En mocht je behoefte hebben aan een praatje, dan zijn kan dat altijd. Een videobelletje is zo gedaan, kleine moeite, groot plezier. En dat gunnen wij iedereen, veel plezier. Plezier in het leven!

Dat gezegd hebbende, heb ik nieuws. Zoals jullie weten vind ik yoga erg belangrijk, het geeft zoveel. Niet alleen m.b.t je fysieke, maar ook je mentale gezondheid. Daarom ben ik tenslotte begonnen met deze prachtige yoga studio te Waddinxveen. Omdat ik geloof in de heilzaamheid van yoga, omdat ik voel dat dit is wat ik moet doen (een roeping?).

Yoga stokje overgenomen

Ik was dan ook verdrietig om te horen dat mijn collega in Boskoop ermee wil stoppen. Sinds de tweede lockdown is er geen enkele vorm van yoga meer geweest rondom zijn studio. Ik ben persoonlijk bij hem langs geweest om te vragen of dit ECHT is wat hij wilde, het stokje overgeven. Het antwoord was ja. Ik heb daarom het besluit genomen om dat stokje aan te pakken en zijn harde werk uit de afgelopen 4 jaar voort te zetten. Vanaf maandag 23 maart, ben ik dan ook vereerd om zijn werk voort te zetten in Boskoop. 

Ik hoor je nu denken: wat betekent dit voor de studio in Waddinxveen, nu het gebouw verkocht is? Helemaal niets. Voor Waddinxveen ben ik nog steeds op zoek naar een mooie nieuwe ruimte IN Waddinxveen. En, er is al wat op het oog….Meer informatie rondom Boskoop, de lessen en de docenten wordt later gedeeld en zal ook op de website van Born4Yoga komen te staan. 

Steun

Om niet op de feiten vooruit te lopen, hoop ik allereerst dat we snel weer open mogen, en ik jullie weer ‘in mijn armen’ mag sluiten (op 1,5m nog helaas). Het kan dan ook niet vaak genoeg uit alle oprechtheid gezegd worden; ik ben zo dankbaar voor jullie steun, en liefde. Ik zou geen mooiere groep met mensen kunnen wensen. Jullie zijn stuk voor stuk bijzondere, liefdevolle mensen en ik ben vereerd dat ik velen van jullie ook echt heb mogen leren kennen. Vanuit het diepste van mijn hart hoop ik dat wij jullie nog vele jaren mogen helpen je balans te vinden in goede gezondheid, met liefde en geluk. 

Heel veel liefs, Violet en team Born4Yoga

Born4Yoga | Violet | Boskoop

The Yoga Therapy Institute
YogaAlliance
IAYT