Gaby

Hallo allemaal!

Even voorstellen: mijn naam is Gaby, ik ben 31 jaar jong en woon samen met mijn lieve partner en kat in het gezellige Rotterdam Noord. Vanaf oktober geef ik elke donderdagavond een Vinyasa- en Yin klas bij Born4Yoga. 

Over mij: zo’n 10 jaar geleden volgde ik mijn eerste yogales en ik was gelijk verkocht. Na de les voelde het alsof ik op vakantie was geweest! Ik bleef regelmatig yoga beoefenen, soms met pauzes van een paar weken of zelfs maanden, maar ik bleef toch altijd weer terugkeren naar de mat. Yoga deed ik in eerste instantie voornamelijk thuis, omdat ik stiekem best geïntimideerd was door al die ervaren superflexibele yogi’s die ik tegenkwam bij verschillende yogastudio’s. 

In 2021 toen ik besloot mijn droom achterna te jagen en de 200-uur opleiding tot yogadocent te volgen. Mijn liefde voor yoga bleef groeien en ik besefte me meer en meer dat ik me niet meer thuis voelde bij mijn kantoorbaan. Begin dit jaar hakte ik de knoop door en stopte ik met mijn baan in HR om me volledig te gaan focussen op mijn yoga carrière. Meer weten over mijn yoga avonturen? Je kunt me volgen op Instagram: https://www.instagram.com/inclusiveyoga.nl/.  

Mijn motto is ‘yoga for everyone’, omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen iets moois kan halen uit het beoefenen van yoga. Daarnaast geloof ik dat yoga toegankelijk moet zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichaamsbouw, gender, ervaring, culturele achtergrond, etc. Mijn missie is daarom om de yogawereld inclusiever te maken. Om deze reden zijn mijn lessen laagdrempelig en gevarieerd van aard met aandacht voor eventuele blessures, verschillende lichaamstypes en individuele ontwikkeling. 

Naast mijn grote passie yoga, ben ik erg gek op reizen (ik kom net terug van 4 maanden Azië) en ben ik daarnaast regelmatig buiten te vinden in de natuur, bij leuke tentjes in Rotterdam of op een festival. 

Ik kijk ernaar uit jullie allemaal op de mat te zien 🙂