Sonja

Mijn naam is Sonja Bos. In 2006 ben ik als psycholoog mijn eigen praktijk gestart in Zoetermeer. Als je mij toen gezegd had waar ik nu zou staan, had ik je nooit geloofd, mogelijk wel uitgelachen…

De laatste jaren kwamen er meer mensen in de praktijk voor hulp na het meemaken van een heftige periode. Toen ik doorhad hoe groot de impact was van mijn therapie, wist ik dat deze mensen niet per toeval op mijn pad waren gekomen en heb ik besloten deze weg verder in te slaan. 

Toen ik het steeds drukker kreeg had ik helaas te weinig tijd om zelf nog aan yoga te doen. Ik weet hoe fijn yoga is en wat het voor mij deed, dus besloot ik zelf yogadocent te worden. Op deze manier doe ik zelf ook aan yoga, nu zelfs meer dan voorheen 😉.

Ik heb mij gespecialiseerd in yin, nidra, ademen en meditatie. Andere yogasoorten geef ik uiteraard ook met veel plezier.

Ik geef nu 2 jaar les bij Born4yoga. Sinds januari 2024 ben ik ook manager van deze mooie yoga school. Voel je vrij om mij te benaderen met vragen of tips/ adviezen.

Een paar grappige weetjes over mij

Eigenwijs, hardleers, praat snel en veel, ben altijd positief (soms tot vervelens aan toe volgens de mensen om mij heen), denk in mogelijkheden en kijk liever naar het heden dan het verleden, duidelijke visie voor de toekomst, laat me niet snel van mijn stuk brengen. 

Mijn klanten zeggen dat ze niet het idee hebben dat ik een therapeut ben, ik ben niet zweverig en sta met beide voeten op de grond. Ze voelen zich snel op hun gemak bij mij en kunnen zich daarom snel openstellen voor de adviezen.

Als je mij zou kennen zou je weten dat:

  • Ik in de auto graag luister naar Qmusic Foute uur of radio Joe, waar ik met veel verschillende nummers uit zowel jaren 70,80,90 en 00’s uit volle borst meezing. Zelf als er andere in de auto zitten (en dan moet je weten dat zingen niet tot een van mijn talenten behoort 😉 )
  • Ik makkelijk van de hak op de tak kan springen en dit dus ook kan volgen van anderen
  • Sonata No. 14 van Beethoven iets bij mij oproept wat ik niet kan omschrijven.
  • Ik ontzettende drang naar kennis heb en jaarlijks verschillende opleidingen, trainingen, cursussen en workshops volg die soms niets met elkaar te maken hebben
  • Je maakt mij blij met een hazelnoot schuimtaartje.
  • Qua inrichting van mijn (koel) kasten ik een tikkie teveel autistisch ben omdat alles een vaste plaats heeft.
  • Nummer 1 op mijn bucket list staat een paar maanden rondtrekken door Azië en de Noord- en Zuidpool bezoeken.
  • Soms waan ik me even in Thailand als ik ontspanning zoek bij de Thaise masseur

    Warme groet,

     Sonja Bos