Violet

Mijn naam is Violet Borneman, oprichter en eigenaar van Born4Yoga, internationaal geaccrediteerd Yoga Therapeut, en gediplomeerd yoga docent. Ik ben gelukkig getrouwd en ben moeder van een fantastische zoon.

In het dagelijks leven was ik naast mijn functie als onderzoek wetenschapper (Ir., MSc. Life science & technology, TU Delft), sportinstructrice en yogadocente. Mijn voorliefde voor sport is als kind zijnde al ontluikt, aangezien mijn vader eigenaar van een sportschool was. Ik heb dan ook menig sportdiploma’s behaald, waaronder diverse vormen van yoga, body-pump, aerobics, steps, streetdance, diverse vormen van zumba, en nog vele anderen. Voor mij is Yoga is toch wel dé manier om zowel fysiek als mentaal in balans te komen (het is een levensstijl), en dit heeft mij dan ook het meest opgeleverd, betreft gezondheid. Daarom ben ik in december 2019 gestopt met mijn baan als onderzoekswetenschapper om mij volledig te wijden aan mijn passie en te deze delen met iedereen die op zoek is naar een gezondere, uitgebalanceerde levensstijl.

Als yoga therapeut help ik mensen weer in hun innerlijke kracht te vinden en te behouden. Yoga lijkt soms onbereikbaar als je een medische aandoening hebt, maar door de juiste, zachte aanpak van therapeutische yoga is niets minder waar. Yoga therapie wordt ingezet bij o.a. diabetes, hart en vaatziekte, (auto-)immuunziekte, overspannenheid, maar ook na herstel van een operatie, ouderdomsproblematiek, rugklachten, digestive klachten en nog veel meer. Mijn andere expertisegebieden zijn onder meer door sport veroorzaakte gezondheidsproblemen, seizoensgebonden depressie, angstaanvallen en burn-out. Meer weten over yoga therapie? Klik dan HIER of maak een bel afspraak en vul het contact formulier in.

Ik ben internationaal Yoga Alliance gecertificeerde instructeur in diverse yogastijlen, gecertificeerd Stoelyoga docent, gecertificeerd Dynamic Spiral Yoga Teacher. En mijn reis is nog lang niet klaar: Yoga is gewoon veel te leuk en helend! Mag ik jou meenemen in mijn reis?

Wat zeggen collegae en klanten: “Violet is een toegankelijke, warme, down-to-earth, maar ook enthousiaste docente met integriteit en humor. Vertrouwen, eerlijkheid en veiligheid staan bij haar hoog in het vaandel”.