Burn-out en Depressie: herstel je welzijn met Yoga Therapie

Deze therapeutische vorm van groepsyoga helpt u weer een gezonde balans te vinden tussen het lichaam en geest. Deze vorm van yoga is vooral zacht van aard en gericht op ontspanning, zoeken naar innerlijke balans en verbeteren van de neuroplasticiteit van het brein (uit het hoofd, terug in het lichaam), waarbij we gebruik maken van oeroude yoga en Ayurvedische technieken.

Ervaring met yoga is niet nodig. Wel het invullen van een intake formulier nodig om de juiste persoonlijke hulp te kunnen bieden voor elke deelnemer. Er wordt gewerkt in kleine groepen. Wilt u liever niet in groepsverband werken? Dan kunt u zich opgeven voor prive yoga therapie, waarbij wij samen zoeken naar de diepere lagen, waar mogelijk blokkades zitten. Deze prive sessies zijn op maat gemaakt voor u, waarbij na de anamnese (intake van 1,5 uur) we kijken naar uw lichamelijke mogelijkheden en blokkades. Neem hiervoor persoonlijk contact op via info@born4yoga.com

Lokatie: Maalderij 12, Waddinxveen (bij de hefbrug, achter pompstation TinQ)

Tijd: elke dinsdag van 10.30 uur – 11.30 uur

Investering: 25 euro per les.

Inschrijven via Trainin: https://born4yoga.trainin.app/activities/LBNNX2/burn-out-en-depressie-yoga