APRIL ONLINE: Chakra’s en Yoga workshops

Zeven zondagen staat 1 chakra centraal. Je ontmoet de kenmerken van het chakra met asana’s (houdingen), meditatie, pranayama’s (ademoefeningen), mantra’s en kennis. Bewustwording van de zwakte of juist de kracht van een bepaald chakra wordt gestimuleerd en en hoe je 1 of meerdere chakra’s kunt versterken en zelfs openen. De onderliggende kennis en achtergronden bieden je een mogelijkheid tot bewustwording, reflectie, transformatie en het effect op je dagelijks leven in gedragingen en handelen.

Voel je vrij om 1 of meerder workshops te volgen. Daar de verschillende chakra’s onderling zijn verbonden, kan het mooi zijn alle workshops mee te doen. Ook al spreekt het éne chakra je misschien meer aan dan een ander chakra.

Lokatie: ONLINE ZOOM

Tijd: 16.00 uur – 18.00 uur

Kosten: 25 euro per sessie.

Inschrijven via Trainin: https://born4yoga.trainin.app/activities/LGBG4/workshop-chakras-yoga