Dag Retraite

Laat je onderdompelen in diepe ontspanning en een oase van rust. Heerlijk je dag beginnen met deze mini retraite die zich voornamelijk richt op het leren loslaten van spanning en stress (zowel lichamelijk als geestelijk). De intentie is om op te laden en de fluctuaties in de geest te kalmeren. Een mini retraite bestaat uit diverse onderdelen zoals bijvoorbeeld zachte (Ayurvedische) yoga, stilte wandelingen, yin / restoratie yoga, yoga Nidra, meditaties, ademsessies, zelfreflectie en de nodige pauzes. Elke mini retraite staat in een bepaald thema, maar veelal zal de nadruk liggen op rust, bewustwording, en Mindfullness.

Tijdens deze dag wordt de aandacht gericht op de gewaarwording in het lichaam en geest en het naijlende effect hiervan. Het doel is vooral weer contact te maken met gedachten, gevoel en energie, zodat je weet wat er in je zelf gebeurt en je er invloed op leert uit oefenen.

De mini retraite is te boeken via ons boekingssysteem Trainin. Bij vragen, neem gerust contact met ons op via het Contact formulier, of boek direct je les via ons Lesrooster.