Ontdek onze Yoga Zen middag

Datum: zondag 6 oktober.
Tijd: 12.00- 15.00 uur.
Locatie: Shala 1, Born4yoga Waddinxveen.

Ben je op zoek naar een moment van rust in een druk leven? Onze Yoga Zen Middag biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen, opladen en weer in contact te komen met je innerlijke zelf. Deze unieke ervaring combineert yoga, meditatie en mindfulness in een serene omgeving.

Wat Te Verwachten tijdens de Yoga Zen Middag

1. Verfrissende Yoga Sessies
Geniet van verschillende yoga stijlen die geschikt zijn voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Onze ervaren yoga-instructeurs begeleiden je door lessen die gericht zijn op ontspanning en herstel, zoals yin yoga en vinyasa flow.

2. Meditatie en Mindfulness
Leer effectieve meditatie technieken om je geest tot rust te brengen en stress te verminderen. Onze mindfulness-oefeningen helpen je om volledig in het moment aanwezig te zijn en innerlijke rust te vinden.

3. Gezonde Snacks en Kruidige Thee
Tijdens de pauze serveren we heerlijke, gezonde snacks en verfrissende kruidenthee. Dit is een geweldige gelegenheid om te socializen met andere deelnemers en nieuwe verbindingen te maken.

4. Ruimte voor Mentale Ontspanning
Naast de geplande activiteiten is er ook tijd om te ontspannen. Geniet van een kopje thee of mediteer even in stilte. Deze middag is jouw moment om terug te keren naar je ZELF.

Voor Wie is de Yoga Zen Middag?

Onze Yoga Zen Middag is perfect voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning en zelfzorg. Of je nu een drukke baan hebt, een gezin runt, of simpelweg je stressniveau wilt verlagen, deze middag biedt je de kans om je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Reserveer Jouw Plaats voor de Yoga Zen Middag

Mis deze unieke kans niet! Reserveer snel je plek, want het aantal deelnemers is beperkt. Nodig gerust vrienden uit en deel deze bijzondere ervaring samen.

Aanmelden: https://born4yoga.trainin.app/checkout/PB7JRL

Kom en ervaar de voordelen van yoga en meditatie tijdens onze Yoga Zen Middag. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in een rustige en inspirerende setting! πŸŒΏπŸ§˜β€β™€οΈπŸ’š